Rólunk

Új ország, új barátok, meghatározó élmények és örök emlékek. Ennek a nagy kalandnak létezik azonban egy másik oldala is, hiszen a lakáskeresés, a beilleszkedés egy idegen kultúrába, a tájékozódás egy ismeretlen országban mind-mind jelentős kihívást jelentenek.

Az ISS Budapest segít Neked, hogy minden területen megtaláld a számításod!

Oldalunk célja, hogy megkönnyítse Nektek, diákoknak a budapesti lakáskeresést, hogy segítségünkkel egymásra találjanak leendő lakótársak, és örök barátságok születhessenek. Szakértelmünkkel mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb körülmények között teljen budapesti tartózkodásotok. Elhivatottságunk garantálja, hogy tanulmányaitok végén elmondhassátok: Budapest második otthonotok lett.

Miért jó nekünk mindez?

Külföldi útjaink, tanulmányaink során gyakran néztünk olyan kihívások elé, amilyenek most rátok várnak. A mai napig hálásak vagyunk azoknak a barátaiknak, akik akkor megkönnyítették nekünk a beilleszkedést. Ugyanezt a támogatást szeretnénk megadni a hazánkba látogató diákoknak is, hogy a lehető legjobb emlékekkel térhessenek haza, és jó hírét vigyék Magyarországnak szerte a világon.

Célunk, hogy a diákok érdekeit szem előtt tartva egyetlen oldalon bocsássunk rendelkezésre minden olyan információt és szolgáltatást amely megkönnyítheti a beilleszkedést a budapesti életbe.

Miért érdemes minket választani?

  • Folyamatosan frissülő adatbázisunkban amellett, hogy budapesti lakáshirdetések százai között válogathatsz, megtalálhatod a hozzád legjobban illő lakótársat is. A gyors regisztrációt követően már meg is kezdheted a keresést!
  • Albérlőt keresel? Mind kiadó lakás, mind kiadó szoba esetén számíthatsz ránk. Regisztrálj most, add meg lakásod paramétereid és hirdetésed máris aktív!
  • A myGuide használatával egyedülálló módon könnyítheted meg a böngészést. Állítsd be preferenciáidat és hagyd, hogy a myGuide a nap 24 órájában figyelje az oldalra felkerülő hirdetéseket. Legyen szó akár albérletről, lakótársról vagy kiadó lakásról, szobáról, a myGuide segítségével semmi sem kerülheti el a figyelmed!
  • Mi mindenre gondolunk! Legyen szó akár bankszámlanyitásról, ügyintézésről, takarításról vagy nyelvtanulásról, rendelkezésedre állunk. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy tényleg mindent egyetlen helyen megtalálj, és így nem csak, hogy kényelmesen intézheted költözésedet, de rengeteg időt is megtakaríthatsz.
  • Budapest nem csak a turista nevezetességekből és az útikönyvekben szereplő látványosságokból áll. Mi megmutatjuk Neked ennek a csodálatos városnak a rejtett értékeit, igazi arcát. Értesülj első kézből exkluzív partikról, kihagyhatatlan utazásokról és egyéb programokról oldalunkon!
  • Végül, hogy még könnyebben belerázódjatok az itteni életbe, összegyűjtöttünk Nektek mindent, amit tudni érdemes a budapesti mindennapokról. Ha érdekel, hogy hol és mennyi borravalót érdemes adni, mire kell figyelni a közlekedés során, vagy csak egyszerűen pár érdekes tényt olvasnál országunkról, nézz szét a Hasznos infók között!

Regisztrálj oldalunkon, böngéssz lakáshirdetéseink között, fedezd fel Budapestet!

Az ISS Budapest csapata sikeres lakáskeresést és élményekben gazdag Budapesti tartózkodást kíván!

Ajánljuk

Tovább

Kiadó lakás, akacfa utca

Budapest, VII. .kerület

35 m2

87000 Ft (280 €)

Kiadó lakás, balzac utca

Budapest, XIII. .kerület

35 m2

87000 Ft (280 €)

Kiadó lakás, kavics u.

Budapest, II. .kerület

17 m2

77500 Ft (240 €)

Kiadó lakás, Garibaldi

Budapest, V. .kerület

25 m2

125 Ft (400 €)

Kiadó lakás, Király utca

Budapest, VII. .kerület

46 m2

145000 Ft (460 €)

Kiadó lakás, Stollar Béla

Budapest, V. .kerület

55 m2

63000 Ft (200 €)

Kiadó lakás, Liliom

Budapest, IX. .kerület

38 m2

130000 Ft (440 €)

Kiadó lakás, Rumbach Sebestyén Street

Budapest, VII. .kerület

31 m2

150000 Ft (485 €)

Kiadó lakás, Dembinszky utca

Budapest, VII. .kerület

78 m2

216000 Ft (720 €)